Parhaat Paikat – hanke käynnistyy

parhaat paikat logo vihreä-02

Etsitkö juhlapaikkaa syntymäpäivillesi? Onko tarvetta kokoustilalle? Etkö keksi paikkaa, missä viettää eräkestit kodalla? Näihin ja muihin tilatarpeisiin löytyy ratkaisu tekeillä olevasta Parhaat Paikat- toimitilahakemistosta, joka tulee osaksi YSSI.FI -palvelualustaa.

Parhaat Paikat-hanke sai alkunsa tammikuussa 2020 ja sen tavoitteena on koota tiedot yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen ylläpitämistä tiloista ja paikoista saman hakemiston alle Savonlinnan ja Enonkosken alueelta.

Kartoituksen yhteydessä kootaan oleelliset tiedot paikasta, muun muassa: perustiedot, sijainti, paikan luonne, mikä on sen varustelu ja vuokratilan hintatiedot. Tiedot muokataan hakemistoksi YSSI.fi -palvelualustalle, josta on helppo ja kätevä etsiä tilat ja paikat omiin tarpeisiin.

Parhaat Paikat -hakemistoa tullaan käyttämään myös eri toimijoille suunnatun yhteisen kokoontumispaikkamarkkinoinnin tiedostona.

Parhaat Paikat hakemiston täyttäminen tapahtuu jokaisen tiloja vuokraavan toimijan ”omana työnä” hankkeelle suunnitellun kyselyn avulla. Kyselyn tiedot ohjataan eteenpäin YSSI.fi-palvelualustalle kaikkien nähtäväksi. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada näkyvyyttä yhdistysten, yritysten ja muiden yhteisöjen erilaisille tiloille sekä saada ihmisten tilatarpeet ja paikat kohtaamaan.

Paikkojen ja tilojen sisällyttäminen hakemistoon on Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n jäsenyhdistyksille maksutonta. Muilta yhdistyksiltä ja yhteisöiltä kuukausimaksu Parhaat Paikat -hakemistoon on 5 euroa ja yrityksiltä 10 euroa. Maksut laskutetaan 1. 7. 2020 lähtien puolen vuoden erissä.

 

Parhaat Paikat -hankkeen hakemistoon voi lisätä esimerkiksi yhdistyksen retkimajan.

Parhaat Paikat-hankkeen hakemistoon voi lisätä vaikka yhdistyksen ylläpitämän retkimajan.

Hanketyöntekijä tulee sovitulla ajalla ottamaan valokuvia niin sisä -että ulkotiloista. Jos on kysyttävää tai tarvitsee apua esimerkiksi kyselyn täytössä, Parhaat Paikat-hankkeen työntekijä auttaa:

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

Johanna Kärkkäinen

puhelin: 044 571 5920

sähköposti: johanna.karkkainen@kolomonen.fi

Parhaat Paikat-hakemiston toteuttaa osana YSSI.FI -palvelualustaa Savonlinnan Seudun Kolomonen ry Piällysmies ry:n leader-hanketuella. Parhaat Paikat -hakemiston teknisestä toteutuksesta vastaa Jargon Oy.

Parhaat Paikat logot ja kolomonen logo-01