Kolomosen koulutus- ja tapahtumakalenteri 2022

Kolomosella on ilo esitellä uusi OIVALLUKSEN NURKKA - koulutus- ja tapahtumakalenteri vuodelle 2022! Se pitää sisällään mm. elämyksellisiä tapahtumia, persoonallisuuksien tunnistamista, luovaa ja monipuolista viestintää sekä uusia tuulia yhdistystoimintaan. Katso alta valmennusten sisällöt ja ilmoittaudu mukaan haluamaasi valmennuksiin.

Valmennukset ovat maksuttomia Kolomosen jäsenyhdistysksille sekä OLKA Savonlinna - toiminnan vapaaehtoisille. Maksu muilta henkilöiltä on 15€/valmennus. Kolomonen laskuttaa valmennuksesta sähköpostitse. Tapahtumat hinnoitellaan erikseen.

 

MARRASKUU

Persoonallisuuskoulutus

Ke 9.11.2022 klo 12–16 Järjestötalo Kolomosella 
Valmentaja: Mira Saitsev/Valmennuskaarre 

Innostava ja rento luento erilaisten temperamenttien kanssa toimimisesta, niiden tunnistamisesta ja hyvistä käytännöistä ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja viestinnän parantamiseksi tiimityöskentelyssä. 

TEAMS-koulutus ummikoille

TI 15.11.2022 klo 9-12 Samiedulla, Pohjolankatu 4
Valmentaja: Hannu Fyhr/ Sami-Palvelut Oy

Koulutuksessa perehdytään Teams-alustan perusteisiin. Miten Teams asennetaan tietokoneelle? Kuinka kokouskutsu tehdään? Entä miten esimerkiksi Powerpoint -esitys jeataan kokouksen aikana? Näihin ja moniin muihin asioihin saat valmennuksessa vastauksen.
Samiedun tiloissa on käytettävissä tietokoneet, ei siis tarvitse ottaa mukaan omia tietokoneita.

 

JOULUKUU

Yhdistysten Joulumyyjäiset

10.12.2022 klo 10-14  Savonlinnan Linja-autoasemalla

Perinteiset Yhdistysten joulumyyjäiset, jossa tarjolla täytettä pukinkonttiin!