Syystulet syttyvät jälleen!

Syystulet mainos someen (1250 x 1587 px)

Syystulet sytytetään jälleen Savonlinnassa

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestää jo perinteiset Syystulet 1.-3.9.2023 Riihisaaressa sekä sinne vievällä rantabulevardilla.

Viikonlopun aikana on tarjolla sekä vanhaa että uutta ohjelmaa. Keskiaikamarkkinat valtaavat tuttuun tapaan Riihisaaren, Syystori tarjoaa sekä paikallisia herkkuja että käsitöitä Martti Talvelan puistotiellä, Lyhtypajassa taitellaan paperilyhtyjä, Mahdollisuuksien Torilla Täti Hattara ja Töötti viihdyttävät lapsiperheitä, Törninpyörässä nautitaan illallista tähtien alla ja illan kruunaa Flamman tulishow sekä syysillan valaiseva kokko.

Uusina tulokkaina Syystulilla ovat perjantai-iltana järjestettävä Syystulien ulko-olkkari nuorille, lauantaina kisattava Miss Pin-Beauty 2023 finaali sekä Tykkipursiseuran historiallinen leiri ja ampuma näytös Olavinlinnan piirityksestä vuodelta 1788.

Syystulien pääyhteistyökumppani on LähiTapiola Savo-Karjala. Mukana mahdollistamassa myös Savonlinnan kaupunki, Savonmaa, BLC Telecom, Olavinlinna Ravintolat, Savonlinnan Seudun Romaniyhdistys sekä Fingo.

Haluamme toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan Syystulien tunnelmasta sekä ohjelmatarjonnasta. Tarkemman ohjelman ja lisätietoja näet Facebookista ja Instagramista: Savonlinnan Syystulet sekä Kolomosen kotisivuilta: www.kolomonen.fi

 

Lisätietoja

Sari Kautonen
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

sari.kautonen@kolomonen.fi
044 218 4251