Sillanrakentaja toiminnan ryhmät keväällä 2024

Keväällä 2024 aivotreeniryhmät alkavat helmikuussa

 

SAVONLINNASSA

KERIMÄELLÄ

PUNKAHARJULLA

ENONKOSKELLA

 

Liitteessä on niin yleismainos aivotreeniryhmistä kuin paikkakuntakohtaiset mainoksetkin. Aivotreeniryhmät on tarkoitettu kaikille muistinhuollosta kiinnostuneille, kokoontumiset kerran viikossa.

 

Työikäisten muistisairaiden ryhmä Hyvät Hemmot jatkuu yhteistyössä Muistiluotsin kanssa, siitä myös mainos liitteessä. Ensimmäinen kokoontuminen to 1.2.24 ja jatkossa aina torstaisin klo13-15. Tähän ryhmään voi hypätä mukaan myös kesken kauden eli sinne voi ohjata nuorempia alle 70 -vuotiaita asiakkaita, joilla muistitutkimukset kesken tai henkilöitä jotka ovat diagnoosin saaneet.

Uutena pienryhmätoimintana tarjoamme mahdollisuutta tutustua Kohtaamistaiteeseen. Ryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kohderyhmää emme rajaa millään tavoin: mukaan voi tulla muistisairautta sairastava, läheinen tai muististaan huolestunut jne. Ryhmään osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä.

Ryhmä toteutetaan yhteistyössä NNKY:n kanssa ja kokoontumiset yhdistyksen toimistolla.

Kaikki ryhmät ovat maksuttomia ja lisätietoja saa tarvittaessa minulta!

Löydät yhdistyksen myös sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista. Siellä tiedotamme myös tapahtumista!

 

Valoa kevääseen toivotellen,

Satu Mehtonen

puh 050 433 6874

Keskussairaalantie 4

57120 SAVONLINNA