Kolomosen syksy

Kolomosella meni kesä rauhallisesti mutta syksyn alku onkin ollut kiireistä aikaa. Elokuun lopulla Yhdistysristeiltiin ja meitä olikin mukava joukkio seilaamassa Saimaan aalloilla. Heti lomilta palattua suunnattiin katseet Syystuliin ja nyt ne ovatkin jo tulevana viikonloppuna!

Järjestötalolla väki taas vähän vaihtuu kun yhdistysapuri Henriä kutsuu uudet tuulet. Kolomosen yhdistysapurina jatkaa Aino ja hänet tavoittaa numerosta  044 741 3363 ja sähköpostiosoitteesta yhdistysapuri@kolomonen.fi

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry on ollut mukana taas monessa kuten mm. Etelä-Savon Digitukiverkoston kehittämisessä, hyte palvelutarjottimen sekä -alustan kehittämisessä sekä monessa muussa!

Syksyn lähestyessä myös yhdistyksissä kuhisee ja Järjestötalon kokoustilojen varauskirjat alkavat täyttyä, joten muistakaapa varata ajat syyskokouksille sekä kerhoille hyvissä ajoin!

Nyt Syystulien jälkeen keskitytään hetki syyskokouksiin sekä muihin yhdistystoimintoihin ja sitten alkavatkin jo Joulupuu -keräyksen sekä Yhdistysten Joulumyyjäisten valmistelut. Joulumyyjäiset ovat tänäkin vuonna Savonlinnan linja-autoasemalla 9.12. kello 10-14. Ilmoittautuminen myyjäksi on jo auki joten äkkiä mukaan ennekuin paikat täyttyvät!

P.S. Meillähän on Kolomosella arkipäivisin ovet auki joten tervetuloa jutulle!

Nähdään Joulumyyjäisissä!

 

-Sari ja Kolomosen poppoo

 

IMG-20230810-WA0000

-Mirja, Ossi, Sari, Johanna, Henri ja Tarja Yhdistysristeilyllä elokuussa 2023-