Hyvin etenee messuvalmistelu

hyvinvointimessut banner_vari 2020-virtuaalisesti syksylla-01

Kuten huhtikuun Kuukausi@postissa jo kerroimme, järjestetään Savonlinnan seudun tämän vuoden hyvinvointimessut virtuaalisena tapahtumana. Nyt ajankohtakin on varmistunut marraskuun alkuun eli viikolle 8.-14.11.2021.

Varsinainen Hyvinvointimessujen esittelijöiden ilmoittautuminen käynnistyy elokuun puolivälissä, mutta nyt on jo ajankohtaista antaa oma panoksenne Hyvinvointimessujen teemoihin ja valmisteluun. Erityisesti kaipaamme ideoitanne messupäivien erityisteemoista, "messuhuoneiden" teemoista sekä hyvinvointitekojen kartoittamiseen.

Näitä ideoita varten on nyt avoinna ideaseinä tässä osoitteessa. Ideoita Hyvinvointimessujen päiväteemoiksi voi tehdä vielä noin viikon ajan, muita ideoita ehtii täydentämään vielä lomakauden jälkeenkin.

Virtuaalisten Hyvinvointimessujen esittelypaikkojen myyntä käynnistyy 15. 8. 2021 Hyvinvointimessujen omilla sivuilla osoitteessa www. hyvinvointimessutsavonlinna.fi  sekä Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n kotitivuilla osoitteessa www.kolomonen.fi

Osana tämän vuoden hyvinvointimessuja toteutetaan myös perinteiset Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 7. luokkalaisten (toki muutkin saavat osallistua) virtuaaliset hyvinvointirastit yhteistyössä mm. Sosterin, alueen kuntien, SAMiedun, XAMK:n Tanhuvaaran urheiluopiston sekä useiden alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen kanssa.