Hyvinvointimessujen paikkamyynti käynnistyi

hyvinvointimessut banner_vari 2020-01 (002)

Savonlinnan Hyvinvointimessut syyskuun 25. - 26. päivinä Tanhuvaara Sport Resortissa tulevat olemaan taas yksi Savonlinnan vuoden 2020 merkittävimmistä hyvinvointitilaisuuksista.

Tavoitteena on saada liikkeelle taas yli 200 toimijaa, esittelijää ja palvelua ja 3 500 kävijää sekä viime vuotta merkittävästi suurempi Activity Run -tapahtuma.

Edellisen vuoden tapahtumakonseptia ei ole valtavasti muutettu, mutta toki jotain uutta on tänäkin vuonna otettu mukaan tapahtuman kokonaisuuteen.

 

Tietoiskut ja lyhyet asiantuntijapuheenvuorot
tulevat osaksi hyvinvointimessuja

Uutta Savonlinnan vuoden 2020 Hyvinvointimessuilla ovat tietoiskut ja lyhyet asiantuntijapuheenvuorot. Nämä osat on otettu Hyvinvointimessujen ohjelmaan edellisten vuosien yleisöpalautteen ansiosta. Tähän messuyleisön toiveeseen on nyt päätetty vastata tarjoamalla messuesittelijöille, yhteistyökumppaneille sekä muille hyvinvointitoiminnan asiantuntijoille mahdollisuus tuoda oma tietämyksensä ja osaamisensa myös lyhyiden tietoiskujen kautta messuyleisön iloksi.

Tietoiskut ja asiantuntijaluennot toteutetaan non stop -tyyppisesti Hyvinvointimessujen aukioloaikana messualueen sisällä pääasiassa Tanhuvaara Sport Resortin Torkelin luentosalissa.

Messuesittelijöiksi ilmoittatuvat voivat ilmoittautumisensa yhteydessä kertoa halustaan järjestää tietoiskuja tai noin 20 minuutin mittaisia luentoja. Mukaan tietoiskujen ja "miniluentojen" pitämiseen pääsevät myös muut toimijat. Kiinnostuneet voivat lähettää ideansa sähköpostilla osoitteeseen kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi

 

Hyvinvointimessujen paikkamyynti
käynnistyy maaliskuun puolivälissä

Savonlinnan Hyvinvointimessujen paikkamyynti käynnistyi sähköisenä 10. 3. 2020. Ilmoittaumislinkki sekä tarkemmat ohjeet, hintatiedot ynnä muuta löytyvät tämän linkin kautta.

Uutta vuoden 2020 Hyvinvointimessujen paikkamyynnissä on messupaikkojen hinnan porrastaminen ”ostoajankohdan” mukaan.

Maaliskuun puolivälistä toukokuun loppuun oman paikkansa saa varattua jopa hieman edullisemmin kuin vuoden 2019 messuilla, kesäkuun alusta elokuun loppuun ajoittuvalla myyntiajalla hinnat nousevat 50% ja vasta syyskuussa messuille heräävien jälki-ilmoittautuneiden paikkahinta nousee vielä 50% kesäkauden hinnoista.