Hankerekisteri valmis täyttöön -ja käyttöön

Joko yhdistyksenne tai yhteisönne hanke on muiden nähtävänä myös Savonlinnan Seudun Hankerekisterissä?

Hankerekisteri

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry kokoaa ja ylläpitää osana YSSI.FI-palvelua Savonlinnan seudun hankerekisteriä, johon kootaan kaikki sellaiset HYTE-alan (hyvinvointi, terveys, osallisuus, vapaa-aika, harrasteet yms.), osallisuuden ja työllisyyden hankkeet, joissa on monitoimijainen (yhteiskunnan eri toimijat+kolmas sektori) toteutuspohja. Hankerekisteriin kootaan tieto myös näiden hankkeiden kautta eri toimijoiden käyttöön saatavista henkilö-, osaamis- ja materiaaliresursseista ja yhteydet näiden hyödyntämiseen.

Nyt tämä hankerekisteri on saatu perustettua Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n (ja Jargon Oy:n) toimesta Savonlinnan kaupungin tuella. Hankerekisteriä vielä tosin ”viilataan” tuon henkilö-, osaamis- ja materiaaliresurssien osalta, mutta jo nyt sinne on ajettu joukko yksittäisiä ESR-, STEA- ja Leader-hankkeita.
Toivomme, että tarkistatte pikaisesti omien ko. hankkeiden tilanteen hankerekisterin osalta. Mikäli hankkeenne vielä puuttuu Hankerekisteristä, pyydämme teitä pikaisesti lisäämän sen rekisteriin tämän linkin kautta.

Lisätietoja tämän viestin asioista antavat Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:ssä toiminnanjohtaja Sirpa Kolistaja, puhelin 0500 691 574, sähköposti sirpa.kolistaja@kolomonen.fi ja yhdistyskoordinaattori Kimmo Käärmelahti, puhelin 044 741 9820, sähköposti kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi