Vapaaehtoistyöntekijöiden virtuaalinen valmennus

volunteer-2055010_1280

Myös syksylle 2020 suunniteltu vapaaehtoistyöntekijöiden valmennus siirtyy virtuaalisesti toteutettavaksi.

Osa valmennuksen osioista järjestetään livestreemauksena, jossa kaikki valmennettavat ovat koossa yhtä aikaa, osa aineistosta tulee olemaan käytettävissä Kolomonen LIVE -kanavalla kunkin valmennettavan omien aikataulujen puitteissa.

Yhdessä kokoonnumme ruudun ääreen vapaaehtoistyöntekijöiden valmennuksen starttitilaisuuden, päätöskeskustelun ja pestuumarkkinoiden osalta ja omaan tahtiinsa vapaaehtoistyöntekijöiksi valmentautuvat saavat tämän valmennuksen aikana tutustua kolmeen teemaan startin ja päätöskeskustelun välisenä aikana.

Vapaaehtoistyöntekijöiden pestuumarkkinat ovat rekrytointitilaisuus, jossa Savonlinnan seudun eri vapaaehtoistyön järjestäjätahot (yhdistykset ja seurakunnat) esittevät vapaaehtoistyötään ja kutsuvat valmennettuja vapaaehtoistyöntekijöitä omiin aktiviteetteihinsa.

Emme siis ole valmentavassa Kolomoselle vapaaehtoistyöntekijöiden joukkoa vaan valmennus tähtää alueellamme toimivien vapaaehtoistyötä organisoivien yhdistysten ja yhteisöjen vapaaehtoistyöntekijöiden joukon vahvistamiseen.

Virtuaaliseen vapaaehtoistyöntekijöiden valmennukseen on rajallinen määrä paikkoja ja vapaaehtoistyöntekijäksi haluavien kannattaa varata oma valmennuspaikkansa pikaisesti tämän linkin kautta

Lisätietoja virtuaalisesta vapaaehtoistyöntekijöiden valmennuksesta voitte kysyä toiminnanjohtaja Sirpa Kolistajalta, puhelin 0500 691 574 ja yhdistyskoordinaattori Kimmo Käärmelahdelta, puhelin 044 741 9820