Koronavirus-tiedote

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry TIEDOTTAA (26.3.2020)

Vallitsevan Coronavirus tilanteen vuoksi Savonlinnan Seudun Kolomonen ry on päättänyt tältä erää perua kaikki kokoukset, tapahtumat ja koulutukset toistaiseksi. Pyrimme järjestämään suunnitellut tapahtumat ja koulutukset myöhemmin tilanteen selkiydyttyä ja tiedotamme niistä kotisivuillamme www.kolomonen.fi sekä seuraavissa kuukausi posteissa.

Peruttaviin/siirrettäviin kokouksiin, tapahtumiin ja koulutuksiin kuuluvat kaikki Savonlinnan Seudun Kolomonen ry ja sen hankkeiden järjestettäväksi suunnitellut tilaisuudet. Kesäkuun 6. päivänä järjestettävään Kesätori tapahtumaan voi ilmoittautua normaalisti. Arvioimme tapahtuman järjestämistä lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Myös Järjestötalo on suljettu ainakin 30.4.2020 saakka. Ilmoitamme lähempänä kuinka Järjestötalo mahdollisesti avautuu. Henkilöstömme on etätöissä toistaiseksi ja heidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse - yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Tällä päätöksellä pyrimme osaltamme suojaamaan toisiamme, asiakkaitamme ja työntekijöitämme sekä vastustuskyvyltään heikentyneitä ihmisiä, kuten perussairaita, vanhuksia ja muita herkästi sairastuvia.

Yhteistyöterveisin

Sirpa Kolistaja
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
toiminnanjohtaja

Tapani Lipsanen
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
puheenjohtaja

Lisätietoa:
sirpa.kolistaja@kolomonen.fi
0500-691574