Hyvinvointimessut valtaavat taas Tanhuvaaran lauantaina 24.9 klo 10-16

Savonlinnan Seudun Kolomosen järjestämät perinteiset messut ovat kokeneet sisällöllisen muodonmuutoksen, kun hyvinvointialan yhdistykset ja muut toimijat ovat saaneet mahdollisuuden esittää lyhyin tietoiskuin ajankohtaiseksi katsomiaan teemojaan. Tietoiskuissa kuullaan asiantuntijoiden esityksiä mm. istumisen vahingollisuudesta, tulevaisuuden sote-keskuksesta ja luonnon ihmeellisestä terveyttä vahvistavasta voimasta. Tietoisku-osiossa nähdään myös lyhytelokuva keväällä 2022 Savonlinnassa toteutetusta Siskojen ja Simojen Nuorta välittämistä -hankkeesta. Mukana hankkeessa oli Mertalan koulu, joka suunnitteli sekä toteutti välittämisen pop up -keikan Karpalokodin väelle.

Vanhastaan tutut yhdistysten ja yritysten palvelut ovat messuilla näyttävästi esille, ja niiden lisäksi voimme heittäytyä paikallisten kirjailijoiden tuotantoon Lukunurkassa ja tuoda Hyviskulmaan hyväkuntoisia harrastusvälineitä, joita annetaan myöhemmin niitä tarvitseville lapsille. Sosteri, Savonlinnan kaupungin vapaa-ajan toimi, hyvinvointialan hankkeet sekä oppilaitokset XAMK ja Samiedu ovat toimintoineen paikalla. Tänä vuonna myös Tanhuvaaran omaa tarjontaa pääsee kokeilemaan osin ilmaiseksi liikunnallisissa pisteissä ja kahvio- ja ravintolapalvelut ovat messukävijöiden käytössä.

Hyvinvointimessut esite A4

Messuilla voi mittauttaa vaikkapa verenpaineen tai verensokerin, tehdä kävelykuntoa mittaavan testin, rapsutella kaverikoiria, kokeilla rentoutumista, säätää omaa ratsastusistuntaa oikeassa satulassa, testata uusia liikunnallisia lajeja mm. aqua boxingia tai porrastreenejä. Tietoa, ohjaamista ja kokeilumahdollisuuksia on tarjolla pitkin messupäivää.

 

Messuille pääsee kätevimmin messukuljetuksin tutusti Kellarpellon ja Nojanmaan suunnista. Ilmaiset kuljetukset tuovat messuvieraat turvallisesti ja ilman parkkihaasteita paikalle myös Savonrannalta, Kerimäeltä ja Punkaharjulta. Messujen ohjelmasta ja kuljetusaikatauluista saat tietää lisää www.kolomonen.fi sivuilta ja Savonlinnan Hyvinvointimessujen facebook sivuilta.

Tervetuloa heittäytymään hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan ja messujen monipuoliseen tarjontaan.

 

Lisätietoja:

Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

Virpi Leskinen 044 7004571
Laura Konnu 046 6398146

Hyvinvointimessut kuljetukset (254 x 180 mm)
Hyvinvointimessut OHJELMA (29.7 x 42 cm)