Eurooppa-päivän 2021 etkot

EU-päivä kuva 2021

Asukasloikka Savonlinna -hanke ja Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke – Sokra kutsuvat Sinut lämpimästi mukaan kuulemaan ja keskustelemaan osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä perjantaina 7.5.2021 klo 9-12 TEAMS-alustan kautta.

 

Eurooppa-päivää juhlistetaan tänä vuonna teemalla ”hyvinvoinnin lähteellä”. Oletko pohtinut sitä, että kuka tahansa meistä voi haastavassa elämäntilanteessa joutua heikommassa asemassa olevaksi ja toisaalta jokaisella meistä on mahdollisuus saada elämän palaset taas kohdilleen.

Etkoilla keskitymme osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Pääsemme tutustumaan Asukasloikan asiakkaan omaan vahvaan tarinaan ja kuulemme myös laajemmin, millaisilla taustoilla olevia asiakkaita on osallistunut toimintaan. Huono-osaisuuteen ja osallisuuteen perehtyneet tutkijat alustavat huono-osaisuuden ja osallisuuden yhteydestä sekä osallisuustyön merkityksestä. Lisäksi kuulemme käytännön esimerkkejä Helsingin kaupungin toteuttamasta luotsitoiminnasta ja miten se on vahvistanut asukkaiden ja hallinnon vuovaikutusta.

Eurooppa-päivän etkot juontaa Mirja Metsäkellijä Nylander ja tilaisuus toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Tilaisuuteen voit osallistua joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Voit liittyä tilaisuuteen sekä selaimen että sovelluksen kautta. Tilaisuudessa on käytössä myös Howspace -alusta. Voit käydä kurkistamassa alustalta sinne vietyjä innostavia materiaaleja jo etukäteen!

 

Ilmoittaudu etkoille mukaan viimeistään pe 30.4.2021 TÄSTÄ LINKISTÄ

Ilmoittautuneille lähetetään ti 4.5.2021 tarkemmat osallistumisohjeet ja -linkki tilaisuuteen

Tule mukaan Eurooppa-päivän etkoille kanssamme!

________________________________________________________________________________________________________________________

Asukasloikka Savonlinna -seuraava askel 2019-2021 on Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n hallinnoima kansalaislähtöisen kaupunkikehittämisen ESR-rahoitteinen hanke, joka hankeperheineen tukee heikompiosaisten osallisuutta.

Projektipäällikkö Virpi Leskinen; projektiassistentti Johanna Kärkkäinen, etunimi.sukunimi@kolomonen.fi


Tilaisuuden järjestelyissä mukana on Sokra -hankkeen osatoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Sokra kokoaa osallisuustyötä tekevät yhteen, tutkii, tuottaa tietoa osallisuudesta, tukee arviointia, vaikuttaa ja viestii. Rohkaisemme tekoihin heikoimmassa asemassa olevien osallisuuden puolesta.

Itä-Suomen aluekoordinaattori Elina Pekonen elina.pekonen@diak.fi

OHJELMA EU ETKOT