Eloisan yhteisöavustusten haku on auennut!

Eloisan yhteisöavustukset

Hyvinvointialueen ja Etelä-Savon yhteisöjen yhteistyön tavoitteena on parantaa alueen asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Yhteisöavustuksilla ja järjestöjen kanssa tehtävillä kumppanuus- ja yhteistyösopimuksilla hyvinvointialue tukee sellaista yhteisöjen toimintaa, joka edistää hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä lisää osallisuutta. Lisäksi hyvinvointialue edistää hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien järjestöjen toimintaedellytyksiä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Yhteisöavustusten haku

Etelä-Savon hyvinvointialueen yhteisöavustusten haku on auki 15.1.2024 saakka

Ongelmia sähköisessä hakemuksessa

Huom! Yhteisöavustusten hakeminen sähköisen asiointipalvelun kautta ei toimi tällä hetkellä teknisten ongelmien takia. Järjestelmätoimittaja ratkoo ongelmaa parhaillaan. Olemme jatkaneet yhteisöavustusten hakuaikaa vian vuoksi.

Voit toimittaa hakemuksia lähettämällä PDF-lomakkeen Eloisan kirjaamoon sähköpostitse tai kirjeitse 15.1.2024 saakka.

Linkki nettiselaimella täytettävään pdf-hakulomakkeeseen, josta saat myös tarkemmat lähetysohjeet löytyy tästä.

 

Vaihtoehtoinen hakemuslomake (pdf)

Lisätietoja yhteisöavustusten saamisen edellytyksistä (pdf)

Avustusta voidaan myöntää Rekisteröidyille yleishyödyllisille yhteisöille, jotka toimivat Etelä-Savossa paikallisesti tai alueellisesti Yhteisöille, joiden toiminta ennaltaehkäisee sairauksien tai
Avustusta voidaan myöntää Rekisteröidyille yleishyödyllisille yhteisöille, jotka toimivat Etelä-Savossa paikallisesti tai alueellisesti Yhteisöille, joiden toiminta ennaltaehkäisee sairauksien tai (1)

Yhteisöaavustusten infopaketti videona

Etelä-Savon hyvinvointikertomus 2022 ja hyvinvointisuunnitelma 2023-2025