Hyvinvointimessut kasvoivat koko Etelä-Savon kokoiseksi tapahtumaksi

etelä-savon hyvinvointimessut banner_vari 2021_päivitetty vol2-01 (002)

Katso yllä olevaa kuvaa vielä toisen kerran.

Aivan oikein, näet Etelä-Savon hyvinvointimessujen bannerin.

Näet aivan oikein, sitten viimeisimmän Kuukausi@postin on Savonlinnan hyvinvointimessut kasvanut Etelä-Savon hyvinvointimessuiksi.

Näin siksi, että hyvinvoitimessujen yhteistyökumppaniksi on liittynyt Etelä-Savon hyvinvointialueuudistus. Tämän tulevan sotekeskuksemme hyvinvointimessuille tulon myötä messuille näkyviksi toimijoiksi tulivat myös Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä sekä Etelä-Savon maakuntaliitto. Tämän uuden yhteistyöavauksen jälkeen olemme yhdessä päätyneet tähän ratkaisuun; Savonlinnan hyvinvointimessut ovat nyt Etelä-Savon hyvinvointimessut.

Sekä tavoiteltava messuyleisö että esittelijöiden kirjo laajenee monipuolisesti tämän uudistuksen myötä. Mutta lohduksi teille kaikille se, että vaikka hyvinvointimessut tällä ratkaisulla kasvavatkin todella merkittävästi, on messuille osallistuminen yhdistyksille, oppilaitoksille, yrityksille ja muille eri toimijoille edelleen ihan yhtä edullista kuin tuossa aiemmassa, suppeammassakin mallissa.

Etelä-Savon hyvinvointimessut 2021 järjestetään virtuaalisesti 8.-14. 11. 2021. Kullakin messupäivällä on oma erillisteemansa, mutta todennäköisesti noin 75-80% hyvinvointimessujen materiaalista on koko messuviikon käytettävissä olevaa yleisempää hyvinvointimateriaalia. Tämä materiaali on käytössä koko hyvinvoitimessuviikon, mutta materiaali jää käytettäväksi koko loppuvuoden 2021 hyvinvointimessujen messusivustolle osoitteeseen www.eteläsavonhyvinvointimessut.fi

 

Hyvinvointimessuilla myös päivittäistä live-ohjelmaa

Päiväkohtaisiin teemoihin järjestetään hyvinvointimessujen virtuaalialustalle "kiinteiden messuosastojen" lisäksi Superpaketin ostavat messuesittelijät voivat tuottaa myös päivän teemaan liittyvää streemattua liveohjelmaa yhteensä noin 2-3 tuntia/messupäivä. Nämä päiväkohtaiset hyvinvointimessujen erillisteemat ovat:

Maanantai 8.11. Hyvinvointia koronakoettelemusten jälkeen
Tiistai 9.11. Hyvinvointia ravinnosta
Keskiviikko 10.11. Etelä-Savon hyvinvointialue on mahdollisuus
Torstai 11.11. Hyvinvointi työelämässä
Perjantai 12.11. Hyvinvointia mielen tasapainosta
Lauantai 13.11. Hyvinvointia liikunnasta
Sunnuntai 14.11. Hyvinvointia kulttuurista

Kiinnostus messupäivien live-ohjelman tuottamiseen pitää ilmoittaa viimeistään keskiviikkona 13. 10. 2021 sähköpostitse osoitteeseen kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi Tuon ilmoittautumispäivän jälkeen päätämme liveosuuksien järjestämisestä, joten tämä ilmoittautumisen takaraja live-osuuksien osalta on ehdoton.

Etelä-Savon virtuaalisten hyvinvointimessujen esittelypaikkojen myynti yhdistyksille, yhteisöille ja yrityksille on jo hyvässä vauhdissa Etelä-Savon Hyvinvointimessujen sivuilla osoitteessa www.eteläsavonhyvinvointimessut.fi
Mikäli haluaa mukaan Itä-Savo ja Länsi-Savo -lehdissä julkaistavaan messuliitteeseen, tulee ilmoittautuminen tehdä 30. 10. 2021 mennessä. Mutta vielä "viime hetkelläkin" toki mukaan mahtuu.

Virtuaalisille Savonlinnan Hyvinvointimessuille myydään kolmen tasoisia esittelypaikkoja. Peruspaketin hinnat ovat 30-90€, pluspaketin 50-150€ ja superpaketin 150-450€. Tarkemmat tiedot eri tasoisista esittelypaketeista löydät tämän sivun lopussa olevasta messujen myyntiesitteestä.

 

Neljä valmistelevaa messutyöpajaa

Oman hyvinvointimessuosaston varaamiseen, rakentamiseen ja muuhun toteutukseen järjestetään neljä saman sisältöistä messutyöpajaa/infotilaisuutta lokakuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Nämä infotilaisuudet järjestetään seuraavasti:

Torstai 7. 10. klo 10.00-11.00
Perjantai 8. 10. klo 14.00-15.00
Maanantai 11. 10. klo 9.00-10.00
Tiistai 12. 10. klo 13.00-14.00

Messutyöpajat/infotilisuudet järjestetään teams-palavereina ja niihin tulee teams-linkin saadakseen ilmoittautua etukäteen viimeistään päivää ennen kutakin messuinfopajaa sähköpostitse osoitteeseen kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi
Ilmoittautumisen yhteydssä kertokaa taustayhteönne, nimenne, infotilaisuus johon haluatte osallistua sekä sähköpostiosoite, johon teams-kutsu lähetetään.
Infotilaisuuksiin voi osallistua, vaikka ei olisi vielä päättänytkään osallistumisestaan Etelä-Savon hyvinvointimessuille toimijana ja messuesittelijänä. Lopullisen päätöksensä voi tehdä, kun on messutyöpajassa/infotilaisuudessa nähnyt, millaiset messut ovat rakenteilla.

Näissä infotilaisuuksissa käymme kussakin saman sisällön puitteissa hyvinvointimessuille ilmoittautumisen, messuosaston rakentamisen sekä muut ajankohtaiset messuasiat lävitse. Riittää siis, että pääsette niin halutessanne osallistumaan yhteen edellä esitellyistä kolmesta infotilaisuudesta.

Lisätietoja
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
Yhdistyskoordinaattori Kimmo Käärmelahti, puhelin 044 741 9820 ja sähköposti kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi
Toiminnanjohtaja Sirpa Kolistaja, puhelin 0500 691 574 ja sähköposti sirpa.kolistaja@kolomonen.fi

E-S virtuaalimessujen myyntiesite