Parhaat Paikat -hanke

Parhaat Paikat LOGO JA KUVAT-01

Parhaat Paikat -hanke on vuoden 2020 tammikuussa alkanut Piällysmies leader-rahoitteinen hanke, jossa tavoitteena on koota tiedot yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen ylläpitämistä tiloista ja paikoista saman hakemiston alle Savonlinnan ja Enonkosken alueelta. Kartoituksen yhteydessä kootaan oleelliset tiedot paikasta, muun muassa: perustiedot, sijainti, paikan luonne, mikä on sen varustelu ja tiedot vuokrahinnoista. Tiedot muokataan hakemistoksi YSSI.fi -palvelualustalle, josta on helppo ja kätevä etsiä tilat ja paikat omiin tarpeisiin.

Parhaat Paikat -hakemistoa tullaan käyttämään myös eri toimijoille suunnatun yhteisen kokoontumispaikkamarkkinoinnin tiedostona.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada näkyvyyttä yhdistysten, yritysten ja muiden yhteisöjen erilaisille tiloille sekä saada ihmisten tilatarpeet ja paikat kohtaamaan.

Paikkojen ja toimitilojen sisällyttäminen hakemistoon on kaikille maksutonta.

Parhaat Paikat hakemiston täyttäminen tapahtuu jokaisen tiloja vuokraavan toimijan ”omana työnä YSSI.fi-palvelimesta löytyvän lomakkeen avulla.

Hanketyöntekijä tulee sovitulla ajalla ottamaan valokuvia yhdistysten ja yritysten toimitiloista, jotka sitten liitetään hakemistoon.

Parhaat Paikat -hakemiston toteuttaa osana YSSI.FI -palvelualustaa Savonlinnan Seudun Kolomonen ry Piällysmies ry:n leader-hanketuella. Parhaat Paikat -hakemiston teknisestä toteutuksesta vastaa Jargon Oy.

 

Hanketyöntekijän yhteystiedot:

Johanna Kärkkäinen

p. +358 50 552 5736

johanna.karkkainen@kolomonen.fi

Savonlinnan Seudun Kolomonen

Pappilankatu 3

57100 Savonlinna

 

Parhaat Paikat logot ja kolomonen logo-01