YSSI.FI -palvelualusta laajenee koko maakuntaan

Vuoden 2021 maaliskuussa avattavalta Etelä-Savon maakunnan yhteiseltä yhdistysten palvelualustalta löytyy yhteinen paikka kaikille maakunnan yhdistysten tärkeille tiedoille ja toiminnalle.

Me Savonlinnan seudun toimijat voimme tässä asiassa hieman röyhistää rintaamme, sillä maakunnallinen yhdistysten palvelualusta rakennetaan Kolomosen yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa rakentaman YSSI.FI -palvelualustan laajennuksena.

Kaikki Etelä-Savon alueen yhdistykset pääsevät itse viemään ja päivittämään tietoja alustalle ja alustan käyttö on YSSI.FI -palvelualustan tapaan täysin ilmaista. YSSI.FI -palvelualustalla jo olevien toimijoiden ei tarvitse tehdä mitään (no tietojen ajantasaisuuden toki voi päivittää), vaan tiedot siirtyvät uuteen palvelualustaan automaattisesti. YSSI.FI -palvelualustan kehittämistä jatketaan Savonlinnan seudulla entiseen tapaan yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa eivätkä kaikki YSSI.FI -palvelualustan palvelukokonaisuudet siirry uudistuksessa koko maakuntaa kattaviksi.

Palvelualusta on perustettu YhES – Yhdistykset Etelä-Savossa järjestöneuvottelukunnan aloitteesta. Alusta toteutuu maakunnan kehittämisrahalla Etelä-Savon maakuntaliiton Järjestöjen ääni mukaan maakunnan kehittämiseen -hankkeen kautta.

Yhdistysten palvelualusta on maakunnan yhteinen voimanponnistus, jonka mahdollistavat Mikkelin ja Pieksämäen kaupungit ja Essote sekä Savonlinnan Seudun Kolomonen ry yhdessä Savonlinnan kaupungin ja Sosterin kanssa. Perustamista tukevat myös Järjestö 2.0 Etelä-Savo ja maakunnan monet muut toimijat.

Kärryillä alustan kehityksestä pysyt myös seuraamalla tiedostusta Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla @yhesjarjestoneuvottelukunta ja #yhdistykseteläsavossa.

Tule mukaan tekemään yhdessä parasta jälkeä!

Lisätietoja: Emmi Fjällström, osallisuuskoordinaattori Etelä-Savon maakuntaliitto emmi-elina.fjallstrom@esavo.fi Sirpa Kolistaja, toiminnanjohtaja Savonlinnan Seudun Kolomonen ry sirpa.kolistaja@kolomonen.fi