Mahdollisuuksien Tori Savonlinnassa 4.9.

MaTo esiintyjäyt banderolli

Savonlinnassa järjestetään jälleen lapsiperheille suunnattu Fingon Mahdollisuuksien Tori -tapahtuma 4.9.2021 kello 10-14 Pikku Kakkosen puiston vieressä! Tapahtumassa puhutaan yhdessä puhtaan veden tärkeydestä, vesistöistä, kasataan ekologisia kaarnalaivoja ja kuunnellaan musiikkia.
Lavalle nousee Mimmit -Duo kello 10.30 ja toisen kerran kello 14.00
Toisena esiintyjänä on Yhden Joukon Yhtye kello 11.30 ja 13.00.
Tapahtuma on maksuton ja kaikki ovat tervetulleita!

Mikä ihmeen Fingo?
Fingo on lähes 300 suomalaisen kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalin kansalaiskasvatuksen parissa toimivan kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Fingo ja sen jäsenjärjestöt edistävät kestävää kehitystä ja globaalia oikeudenmukaisuutta ja tekevät töitä, jotta elämä olisi reilumpaa − ihan kaikkialla.

Mikä Mahdollisuuksien Tori?
Fingon koordinoimat Mahdollisuuksien torit tuovat yhteen järjestöt, vapaaehtoiset, esiintyjät ja aktiiviset kansalaiset.
Mahdollisuuksien torit innostavat ihmisiä ympäri Suomen vaikuttamaan reilumman maailman puolesta, osallistumaan järjestöjen toimintaan ja tutustumaan paikalliseen kulttuurien kirjoon. Torit ovat kaikille avoimia ilmaistapahtumia, joita järjestetään vuosittain noin kahdellakymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea.
Mahdollisuuksien toreilla puhutaan meitä kaikkia koskettavista globaaleista aiheista: ilmastonmuutoksesta, pakolaisuudesta, ihmisoikeuksista, ympäristökysymyksistä, kulttuurien moninaisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Toreilla jokainen voi löytää oman tapansa toimia reilumman ja kestävämmän maailman puolesta.

Lisätietoja:
Mahdollisuuksien Tori/Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
Sari Kautonen
puhelin 044 218 4251
sähköposti kolomonen@kolomonen.fi