Kesää lopetellaan yhdistysristeilyillä

Elviira

Kesäisen aurinkoiset ja lämpimät terveiset Kolomoselta !

Korona poikkeusolot ovat meitä kaikkia kiusanneet jo toista vuotta eikä kukaan ole välttynyt sen aiheuttamista muutoksista omaan arkeensa. Nyt kun tilanne seutukunnallamme on ainakin hetkellisesti helpottanut, on aika viettää jälleen hetki aikaa yhdessä ja alkaa suunnittelemaan tulevaa syksyä ja ensi vuoden toimintoja. Savonlinnan Seudun Kolomonen ry hankkeineen toivottaa yhdistystoimijat tervetulleiksi yhteiselle "hengennostatusristeilylle" 25.8.2021 !

Olemme järjestäneet samalle päivälle (25.8.2021) kaksi sisällöltään samanlaista risteilyä, jotta pääsemme matkaamaan turvallisesti. Ilmoittautuessanne valitsette siis JOMMAN KUMMAN risteilyn teille paremmin sopivana ajankohtana (aamupäivä klo 11-14 tai iltapäivä klo 15-18).

Aamun risteily starttaa klo 11 ja illan klo 15. Kolme tuntiseen retkeemme sisältyy ruokailu, vapaata seurustelua ja tietysti myös suunniteltua ohjelmaa. Ohjelmasta meillä vastaa alkukesästä käyntiin pyörähtänyt Välistä väylälle -hanke ja sen ihastuttavat vetäjät Sari, Tiia ja Kaisa. Takataskussa on muutakin kivaa ohjelmaa..

Risteily on Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n jäsenyhdistyksille maksuton, muille risteilyn hinta on 15€/hlö. (Jäseneksi liittyminen käy kätevästi www.kolomonen.fi sivuilla, vuosijäsenmaksu on 25 €. Liittymällä jäseneksi yhdistyksenne saa käyttöönsä monipuoliset jäsenedut ja siis myös tämän risteilyn jäsenhintaan eli maksutta !)

Kukin yhdistys voi ilmoittaa risteilylle mukaan max 2 henkilöä (ilmoittautuminen tehdään kustakin osallistujista erikseen). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (50 hlöä/risteily), joten varatkaa paikat pikaisesti (sitovat ilmoittautumiset kuitenkin viimeistään 18. 8. 2021) tämän linkin kautta.

Lisätietoja:
Savonlinnan Seudun Kolomonen ry
Toiminnanjohtaja Sirpa Kolistaja, puhelin 0500 691 574 ja sähköposti sirpa.kolistaja@kolomonen.fi
Yhdistyskoordinaattori Asko Koukkari, puhelin 044 759 3566 ja sähköposti asko.koukkari@kolomonen.fi