Yhteydenpitovälineiden uusi elämä

Älylaitteetkuva

Kolomosen hallinnoima Yhdessä Itä-Savossa -hanke on kääntynyt loppusuoralle ja ottaa marraskuun aikana vielä loppukirin mm. erilaisten yhteydenpitolaitteiden (puhelimet, tabletit sekä kannettavat ja pöytätietokoneet) kierrätyksessä uuteen käyttöön.

Idea on kerätä mahdollisimman paljon käyttökuntoisia älylaitteita, puhdistaa (sisäisesti ja ulkoisesti) ne ”kaikesta vanhasta” sekä päivittää muutenkin ne käyttökuntoon.

Tämän jälkeen laitteet lahjoitetaan mm. potilasyhdistyksille, lastensuojelualan yhdistyksille ja muille sellaisille yhdistyksille, joiden jäsenistö kaipaa erityisesti tähän korona-aikaan sähköisiä työkaluja asioidensa hoitoon ja ympäröivään yhteiskuntaan yhteydenpitoon.

Yhteydenpitolaitteita kerätään vielä ainakin marraskuun ajan ja keräyspisteitä ovat Carlson Savonlinna , Enonkosken kirjasto, Prisma Savonlinna, Rantasalmen kirjasto ja Sulkavan kirpputori Vanhalla Kunnantuvalla.

Mikäli teillä on keräykseen ja uusiokäyttöön soveltuvia puhelimia, tabletteja tai tietokoneita, ettekä pääse niitä edellä esiteltyihin keräyspisteisiin viemään, niin olkaa yhteydessä Yhdessä Itä-Savossa hankkeen projektipäällikkö Kimmo Käärmelahteen, puhelin 044 741 9820 tai sähköposti kimmo.kaarmelahti@kolomonen.fi