Tapahtumat ja kokoukset matkailun moottoreina Savonlinnassa hankkeen terveiset

Savonlinnassa on Tapahtumat ja kokoukset matkailun moottoreina hanke, jonka tarkoituksena on saada Savonlinnan seudulle uutta nostetta kokousmatkailuun ja tapahtumien järjestämiseen.

Pyrimme mm. houkuttelemaan uusia suurtapahtumia Savonlinnan seudulle järjestämään kokouksia ja tapahtumia ja tässä pyytäisimmekin teiltä hyvät järjestöaktiivit apua. Savonlinnassa toimii aktiivisesti monenlaisia järjestöjä jotka kuuluvat valtakunnallisiin isoihin kattojärjestöihin, jotka järjestävät erilaisia kokoontumisia ja tapahtumia. Meidän tavoitteenamme on, että näitä eri järjestöjä saataisiin Savonlinnaan järjestämään tapahtumiaan jonka myötä saamme tänne lisää matkailijoita ja uusia Savonlinna faneja, jotka haluavat tulla tänne uudelleen ja tuoda perheensäkin mukana ja sitä kautta myös matkailu tulomme kasvaa.

Nyt toivommekin teiltä, että toimisitte Savonlinna lähettiläänä ja auttaisitte omalta osaltanne saamaan Savonlinnaan uusia tapahtumia ja lisää matkailullista pöhinää kontaktoimalla omaa järjestöänne ja houkuttelemalla heitä Savonlinnaan järjestämään kokouksia ja tapahtumia. Me voimme hankkeen puitteissa auttaa koordinoimaan tapahtumia ja yhdessä hankkeessa mukana olevien 29 yrityksen kanssa järjestää kokouspaikkoja, majoitusta ja ohjelmaa tapahtumiinne.

Hankkeemme kestää vain tämän vuoden loppuun joten laitetaan verkot vesille pikaisesti, että ehdimme järjestää mahdollisimman monta tapahtumaa vielä tämän vuoden puolella. Hankkeen kautta saatte myös kontaktit mukana oleviin matkailuyrityksiin, oppilaitoksiin ja tapahtumia järjestäviin tahoihin, joten tapahtumien järjestäminen onnistuu hankkeen loppumisen jälkeenkin.

Soittakaa tai laittakaa viestiä ja keskustellaan kuinka voisimme auttaa teidän järjestöänne mielenkiintoisen tapahtuman järjestämisessä.

 

 

Pia Ojalehto, Kokous- ja tapahtumakoordinaattori

Puh: 044 5715850

pia.ojalehto@savonlinna.fi

 

Siiri McDonagh, Projektipäällikkö

puh: 050 5362474

siiri.mcdonagh@savonlinna.fi

 

savonlinna-g16e84c7dd_1920