LAITURILLA-FOORUMI: Monipaikkainen työ muuttaa mökkeilyä

sunrise-g28142f23e_1920

Webinaari keskiviikkona 17.11.2021 klo 13–15

Monipaikkaisesta työstä on tullut arkipäivää. Koronapandemia vauhditti jo alkanutta kehitystä, ja työtä tehdään selvästi enenevässä määrin myös vapaa-ajanasunnoilla. Mahdollisuus työskennellä monipaikkaisesti muuttaa elämää ja olemista mökillä, vaikuttaa mökkikaupoilla olevien toiveisiin ja päätöksentekoon sekä sävyttää mökkikuntien pohdintoja mm. palveluiden järjestämisestä ja laajakaistainvestoinneista. Millainen on monipaikkaisen työn tekijän kokemus, entä mökkiseudulla toimivan yrittäjän? Ja mitä miettii mökkikunnan johtaja?

Laiturilla-foorumissa avataan monipaikkaisen työn tuomaa muutosta mökkeilyssä eri näkökulmista. Esiintyjinä ovat yrittäjä, tarinankertoja ja mökkeilyyn hurahtanut ruokavaikuttaja Pia Alapeteri Sokerina pohjalla Oy:stä, kiinteistönvälittäjä, LKV Marko Palhomaa Aitoasunnot Oy:stä sekä kunnanjohtaja Niina Kuuva Puumalasta, joka on Suomen suosituimpia mökkikuntia. Webinaarin osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Webinaarin puheenvuorot ja keskustelut tallennetaan. Tallenteet tulevat saataville https://laiturilla.fi/foorumi -sivustolle, jossa on katseltavissa ja kuunneltavissa myös edellisten foorumien esitykset viime toukokuulta ja vuodelta 2020. Webinaarin järjestää Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke.

Webinaarin ohjelma

Ilmoittautuminen webinaariin on avoinna 15.11.2021 asti.
Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki webinaariin osallistumista varten 17.11.2021 klo 10.00 mennessä.

Kutsua saa mielihyvin jakaa eteenpäin.

Tervetuloa osallistumaan ja keskustelemaan!

Lisätietoja:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
Tuula Pihkala, projektipäällikkö
tuula.pihkala@mikseimikkeli.fi, p. 0440 361 603