Asukasloikan KESÄ

kuukausiposti kuva kesäkuu 2021

Tänä kesänä Asukasloikassa tapahtuu! Nimittäin Rannoilla raikaa ja kallioilla kajahtaa – tapahtumakokonaisuus palaa Savonlinnan keskustaan ilahduttamaan asukkaita. Luvassa on niin tuttuja kuin uusiakin esityksiä pitkin kesää; muun muassa tennaritansseja, yhteislaulutilaisuuksia, kitara-lauluesityksiä puistoissa ja paljon muuta! Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia tilaisuuksia.

Pyhän Olavin päivänä 29.7. Asukasloikka järjestää toimintaa Pöhinäteltassa Pikku Kakkosen puiston läheisyydessä. Mukana on mm. pehmomiekkailua, kasvomaalausta, Jennin keppihevoset ja yhteisöllisen käpysydämen tekoa. Myös Törninpyörässä saadaan kuulla tietoa joogasta Jooga-akatemian osaajien kertomana. Joogaa ja kehonpainoharjoittelua järjestetään kesä-heinäkuun ajan aina tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Lisää kesän ohjelmasta tiedotamme hankeen Facebookissa: Asukasloikka Savonlinna

 

Pian tämän kesän ensimmäiset UKT – unelmien kesätyöläiset starttaavat unelmiaan! Kesäkuussa aloittavat 3 nuorta: Jesperi Turkka, Eero Nissinen ja Sara Taskila. Heinäkuussa työssä aloittavat Jenni Puurunen ja Veeti Hietalahti.

Jesperi kiertää roskariksallaan Savonlinnan keskusta- ja taajama-alueilla siistimässä luontoa keräämällä sinne heitettyjä roskia. Eero ja Veeti ovat mukana järjestämässä 4H:n ylläpitämää Kesäpuistoa, jossa on toiminnallista tekemistä lapsille ja lapsiperheille. Saralla on ideana luoda kaunis videokokonaisuus Savonlinnasta ja sen asukkaista. Jenni puolestaan ilahduttaa lapsia ja lapsenmielisiä upeilla keppihevosillaan.

Jäämme innolla odottamaan mitä kaikkea ihanaa nuoret saavat kesällä aikaan!

 

Kesäterveisin Asukasloikka hankeperheineen